Søg
  • Pernille

FOREDRAG: Internettets aftryk i kunst, mode, kultur, politik og hverdag (Afrika)


Jeg taler Afrika, kvinder og samfundsudvikling, særligt den del der bæres frem (og nogle gange tilbage) af Internettet (med 't') d. 14. januar på Dokk1 i Århus. Jeg vil godt afsløre, at selvom jeg også er fascineret af det magiske Internets udbredelse i Afrika, så færdes jeg også (heldigvis stadig) i hjørner, hvor det er småt med de positive nyheder, bl.a. fordi den politiske udvikling og det demokratiske system, der er en forudsætning for at flere får fordele af den digitale udvikling, kører analogt*.

Forslag til læseliste herunder - tilføj gerne flere i kommentarer:

Nanjala Nyabola, Digital Democracy, *)Analogue Politics: How the Internet Era is Transforming Kenya (African Arguments)

Sujatha Fernandes, Curated Stories: The Uses and Misuses of Storytelling (Oxford Studies in Culture and Politics)

#africa #women #kvinder #afrika #internet #analog #digital #udvikling #hverdag #politik #kultur #narrativ

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Cargo Cult, Diaspora and Graffitti?

I've just read a text about the Tanzanian diaspora where the author uses the concept of "cargo cult" to analyse the relationship between the diaspora, the Tanzanian state and the international develop

War is no adequate metaphor for COVID-19

I've seen many people use the metaphor for war for #COVID19. I don't think it is an adequate metaphor. There are different arguments against the use of war as a metaphor for COVID - these three are pa

dunia duara means 'the world is round' in Swahili