Søg
  • Pernille

Afrika-udspil


Nogle gange ligger der måske en lillebitte magt i at ignorere Mette Frederiksens desperate forsøg på at promovere hendes partis Afrika-udspil på alle tænkelige platforme.

Netop dette indlæg fra MF d. 8. marts er en super rodet sammenskrivning af stor pathosbåren retorik ('jeg elsker Afrika') fra Socialdemokratiet mht Afrika kombineret med lidt tilpasset, tilfældig, faktuel viden om forhold i Afrika og for migration.

Link til tweet.

#politik #afrika

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Cargo Cult, Diaspora and Graffitti?

I've just read a text about the Tanzanian diaspora where the author uses the concept of "cargo cult" to analyse the relationship between the diaspora, the Tanzanian state and the international develop

War is no adequate metaphor for COVID-19

I've seen many people use the metaphor for war for #COVID19. I don't think it is an adequate metaphor. There are different arguments against the use of war as a metaphor for COVID - these three are pa

dunia duara means 'the world is round' in Swahili