top of page
Søg
  • Forfatters billedePernille Bærendtsen

Lidt #curling bliver vi vel alle, når vi bekymrer os for folk, der rejser ud i mudderet.


'Hvordan er du kommet dertil? Med fly eller over jord?' spørger jeg min sydsudanesiske ven, der skriver for at fortælle mig, at han lige nu er i Bor (hvor jeg arbejdede i 2013 til konflikten startede). 'Men hvad med myggene, har du nu ordentligt med god myggespray med? Er det ikke regntid nu, og myggene er jo dræbermyg i Bor!?' 'Jo, vi bliver alle højere af alt det mudder, der sidder under gummistøvlerne', svarer han. De er i forvejen meterhøje i Bor. Jeg husker synet. I sidste uge blev han næsten skudt, da han sad bag på en knallert i Juba. Røveren tabte pistolen, da han sigtede.


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

dunia duara means 'the world is round' in Swahili

bottom of page