Søg
  • Pernille Bærendtsen

Lidt #curling bliver vi vel alle, når vi bekymrer os for folk, der rejser ud i mudderet.


'Hvordan er du kommet dertil? Med fly eller over jord?' spørger jeg min sydsudanesiske ven, der skriver for at fortælle mig, at han lige nu er i Bor (hvor jeg arbejdede i 2013 til konflikten startede). 'Men hvad med myggene, har du nu ordentligt med god myggespray med? Er det ikke regntid nu, og myggene er jo dræbermyg i Bor!?' 'Jo, vi bliver alle højere af alt det mudder, der sidder under gummistøvlerne', svarer han. De er i forvejen meterhøje i Bor. Jeg husker synet. I sidste uge blev han næsten skudt, da han sad bag på en knallert i Juba. Røveren tabte pistolen, da han sigtede.


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Cargo Cult, Diaspora and Graffitti?

I've just read a text about the Tanzanian diaspora where the author uses the concept of "cargo cult" to analyse the relationship between the diaspora, the Tanzanian state and the international develop

War is no adequate metaphor for COVID-19

I've seen many people use the metaphor for war for #COVID19. I don't think it is an adequate metaphor. There are different arguments against the use of war as a metaphor for COVID - these three are pa

dunia duara means 'the world is round' in Swahili