Søg
  • Pernille Bærendtsen

#BabaWhileYouWereAway

Opdateret: 6. feb. 2020


Prøv lige at se nyhederne fra Kenya - der er mange måder at lave grin med store mænd på - dette her er supersjovt:

Den kenyanske oppositionsleder Raila Odinga har været på studietur i USA i tre måneder - han har lige taget fri fra sine officielle pligter - vel at mærke i en periode hvor Kenya bl.a. har kæmpet med angiveligvist somaliske bombeattentater. Nu når Raila så endelig kommer hjem, har hans parti, CORDS, planlagt en velkommen-hjem-fest af de helt store, et rally, hvor der forventes tusinder at strømme til. Det har givet flere hovedbrud og diskussioner, og Kenyas berygtede direktør for politistyrken, Kimayo, (som i øvrigt også er kendt for tweete i tide og utide) forbød det først, og tillod det så. Det sjove er, at kenyanerne på Twitter griber til ironi og humor, og under hashtagget #BabaWhileYouWereAway (hvor Baba er swahili for 'far') fortæller Raila om alt det, han er gået glip af - fx.: '#BabaWhileYouWereAway the campus students held a peaceful demo until the police started rioting' '#BabaWhileYouWereAway the quail pyramid scheme collapsed' 'Aki KOT! Crazy ! Lol!#babawhileyouwereaway they sold us to the chinese, Ochie'ng is now O Chi Yeng...'

#BabaWhileYouWereAway #Kenya #twitter #satire #africa

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Cargo Cult, Diaspora and Graffitti?

I've just read a text about the Tanzanian diaspora where the author uses the concept of "cargo cult" to analyse the relationship between the diaspora, the Tanzanian state and the international develop

War is no adequate metaphor for COVID-19

I've seen many people use the metaphor for war for #COVID19. I don't think it is an adequate metaphor. There are different arguments against the use of war as a metaphor for COVID - these three are pa

dunia duara means 'the world is round' in Swahili