Søg
  • Pernille Bærendtsen

Dengang


I marts 2012 arbejdede jeg med Japhet Sanga på Tanzania Media Fund i Dar es Salaam. En morgen kom han på arbejde med det her billede.

Jeg oplever ofte, at det i Tanzania gør positivt udslag, når jeg kan huske tilbage til tiden før Mellemfolkeligt Samvirke blev til ActionAid. Mange MSere har sat deres spor. I dag havde Japhet Sanga fx så fundet gamle billeder frem, stolt over at have huset Danmarks tidligere klimaminister og udenrigsminister, dengang MS' informationschef, i Dar es Salaam engang i 1997.

#ms #nostalgi

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Cargo Cult, Diaspora and Graffitti?

I've just read a text about the Tanzanian diaspora where the author uses the concept of "cargo cult" to analyse the relationship between the diaspora, the Tanzanian state and the international develop

War is no adequate metaphor for COVID-19

I've seen many people use the metaphor for war for #COVID19. I don't think it is an adequate metaphor. There are different arguments against the use of war as a metaphor for COVID - these three are pa

dunia duara means 'the world is round' in Swahili