Søg
  • Pernille Bærendtsen

Frivillig og Fremmedarbejder


'Frivillig og Fremmedarbejder': Bogen som nægter at dø. Og nu dukkede den så op igen i sidste uge, hvor jeg hilste på Peter Sigsgaard, som redigerede bogen tilbage i 1988.

Den dukker altid op som noget af det første, når jeg pakker ud efter lang rejse. Læser altid lige et par afsnit. Igen. Ærlighed om hvad der er svært. Landmanden fra Vendsyssel, der blev udviklingsarbejder i Kimuli, og som ryger smøger og spiller guitar på s. 116 (ham er jeg især vild med). Maskinarbejderen i Zambia, der skubbes i den kørestol, han selv har produceret, af Kaunda. Bryllupsbilleder mellem udviklingsarbejdere og afrikanere.

#dansk

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Cargo Cult, Diaspora and Graffitti?

I've just read a text about the Tanzanian diaspora where the author uses the concept of "cargo cult" to analyse the relationship between the diaspora, the Tanzanian state and the international develop

War is no adequate metaphor for COVID-19

I've seen many people use the metaphor for war for #COVID19. I don't think it is an adequate metaphor. There are different arguments against the use of war as a metaphor for COVID - these three are pa

dunia duara means 'the world is round' in Swahili