Søg
  • Pernille

Globalisering gør hverdagen meget sjovere


I nat kørte jeg med bus 5A gennem en god strækning København, og faldt først i snak med to somaliere, som sad overfor mig. Samtalen udviklede sig til at handle om Østafrika, bla. om de nylige bombeattentater i Nairobi. Samtalen kom så også til at inkludere en anden passagerer, en britisk klimaforsker på konference i København, som havde lavet feltarbejde i Ifakara - og som bare ville sige, at 'Tanzania was pretty good'.

Dernæst en tuneser, som hilste somalierne med et 'tamam' (som man også gør i Sydsudan), blev lukket ind i samtalen, og som så fortalte at hans danske kone havde arbejdet på ambassaden i Dar es Salaam.


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Cargo Cult, Diaspora and Graffitti?

I've just read a text about the Tanzanian diaspora where the author uses the concept of "cargo cult" to analyse the relationship between the diaspora, the Tanzanian state and the international develop

War is no adequate metaphor for COVID-19

I've seen many people use the metaphor for war for #COVID19. I don't think it is an adequate metaphor. There are different arguments against the use of war as a metaphor for COVID - these three are pa

dunia duara means 'the world is round' in Swahili