Søg
  • Pernille Bærendtsen

KÆRLIGHED FRA EN FREMMED: 'Guys, let's do some ticketing'


Se lige mit hjerte her! Har lige fået kontrolleret billet i Øresundstoget af den mest funky, afro-amerikanske, hoftevuggende, hjertetegnende DSB-mand ('Guys, let's do some ticketing'). En indisk familie tysser på lille baby-Ghandi. Et jysk ægtepar taler højlydt med hinanden om, hvem de nu skal spørge om hvilket tog, der går til Kalundborg (ingen)! Kompenserer for alle dårlige DSB-oplevelser. Hjemme i KBH - kun for at flyve u

d herfra i morgen

#kærligehed #danmark #dansk

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Cargo Cult, Diaspora and Graffitti?

I've just read a text about the Tanzanian diaspora where the author uses the concept of "cargo cult" to analyse the relationship between the diaspora, the Tanzanian state and the international develop

War is no adequate metaphor for COVID-19

I've seen many people use the metaphor for war for #COVID19. I don't think it is an adequate metaphor. There are different arguments against the use of war as a metaphor for COVID - these three are pa

dunia duara means 'the world is round' in Swahili